Melyiksuli Blog

4 szuper nyáron induló tanfolyam, amelyre még nem késő jelentkezned

Ha nem szeretnéd tétlenül tölteni a nyári szabadidődet és szívesen bővítenéd tudásodat, akkor itt az ideje, hogy jelentkezz egy nyáron induló tanfolyamra! Nyáron általában mindenkinek több ideje van, azonban érdemes jól gazdálkodni az idővel, és hasznos dologgal elfoglalni magunkat. Egy rövid OKJ-s tanfolyam elvégzése pont erre kínál kiváló lehetőséget: használjuk ki az időnket és bővítsük tudásunkat!

Boltvezető tanfolyam

A boltvezető tanfolyam lényeges előrelépést jelent a kereskedelemben dolgozóknak. Fontos, hogy a boltvezető tanfolyam megkezdéséhez eladói előképzettséggel kell rendelkezned. A tanfolyamot azért ajánljuk, mert olyan piacképes szakképzettséget szerezhetsz vele, amivel gyorsan el tudsz helyezkedni, vagy akár saját boltot is nyithatsz. A tanfolyam júniusban országszerte több mint 15 városban indul, így mindenki megtalálhatja a hozzá közel eső helyszínt. Kattints a linkre és hasonlítsd össze a különböző iskolák legjobb ajánlatait: 

 

Aranykalászos gazda tanfolyam

Érdeklődsz a gazdaság és a termelés iránt? Ha a gazdálkodást szívesen választanád megélhetési forrásnak, akkor számodra tökéletes választás az aranykalászos gazda tanfolyam. A képzés átlagosan 3-6 hónap, azonban ez lerövidülhet, ha már rendelkezel előzetes tudással. Június elején 4 helyszínen indul a képzés: Budapesten, Vácon, Bercelen és Debrecenben. Ha szívesen jelentkeznél a képzésre, ismerd meg az oktatási intézmények ajánlatait és jelentkezz a számodra leginkább megfelelő tanfolyamra:

Bolti hentes tanfolyam

Ha egy igazán keresett szakmára vágysz, akkor itt az ideje, hogy elkezdd a bolti hentes tanfolyamot! A bolti hentes képzés már alapfokú iskolai végzettséggel és egészségügyi alkalmassággal megkezdheted, ahol 70-80 százalékban a gyakorlati tudnivalókat sajátíthatod el az átlagosan 5 hónap képzési idő alatt. A tanfolyam országszerte 21 városban indul május végén. Találd meg a Hozzád legközelebb eső helyszínt, és biztosítsd be a helyed még ma!

 

 

Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyam

Szívesen foglalkoznál gyerekekkel és rendelkezel alapfokú iskolai végzettséggel? Akkor ez az igazán lelkiismeretes szakma kitűnő lehet számodra. A gyermek- és ifjúsági felügyelő a gyermeket ellátó intézmény vezetőjének és nevelőjének irányítása mellett végzi a gyermek életkorának, állapotának megfelelő napi tevékenységeket. A tanfolyam átlagosan 5 hónapig tart, péntek délutáni és szombati tanítással. A képzés június 30-án indul 11 helyszínen. Ne maradj le, ismerd meg a részleteket és jelentkezz most!


Reméljük, hogy a listánkban találtál olyan képzést, mellyel szívesen foglalkoznál a nyár folyamán! Mindenkinek kellemes nyarat és hasznos időtöltést kívánunk!