képzések

Átfogó szakmai tudás és nélkülözhetetlen képesítések egy helyen, a DEKRA Akademi
2020. május 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A 2007-ben alapított DEKRA Akademie Kft. mára meghatározó szakképző céggé nőtte ki magát! Ezalatt az idő alatt számos felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indított útjára. A DEKRA Akademie Kft. leginkább a gépészeti, mezőgazdasági, valamint elektrotechnikai-elektronikai szakterületeket erősíti a melyiksuli.hu oldalán található tanfolyamok között.

Bestwork
2016. augusztus 15. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A BestWork Oktató és Szolgáltató Kft. különleges ajánlattal indítja a tanévet. A főként pszichológiai képzésekkel foglalkozó felnőttképzési intézmény most az OKJ-s tanfolyamok mellé egy nem OKJ-s tanfolyamot is ad ajándékba, mely leginkább ismeretbővítő képzés, tanúsítványt ad és hasznos kiegészítő tudással ruházza föl a tanulni vágyókat.

2013. február 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Örömmel mutatjuk be új oktatási partnerünket a Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetségét, amely 1993-ban alapította Oktatásszervező és Továbbképző Intézetét, az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésre.

jelentkezés
2012. március 13. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A képzésekre, tanfolyamokra ezentúl egyszerűen, már regisztráció nélkül is jelentkezhettek, elegendő csupán a képzés adatlapján lévő online jelentkezés gombra kattintanotok.

2011. július 02. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Annak érdekében, hogy segítsük a jelentkezéseteket, a címoldalra kitettünk egy rövid ismertetőt a képzésekre, tanfolyamokra való jelentkezési feltételekről.