Melyiksuli Blog

Átfogó szakmai tudás és nélkülözhetetlen képesítések egy helyen, a DEKRA Akademie Kft.-nél!

A 2007-ben alapított DEKRA Akademie Kft. mára meghatározó szakképző céggé nőtte ki magát! Ezalatt az idő alatt számos felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indított útjára. A DEKRA Akademie Kft. leginkább a gépészeti, mezőgazdasági, valamint elektrotechnikai-elektronikai szakterületeket erősíti a melyiksuli.hu oldalán található tanfolyamok között.

 

Emellett új szakmacsoportba tartozó képzéseik folyamatos bővítésére is nagy hangsúlyt fektet az intézmény, ezért közgazdasági, ügyviteli, szociális és oktatási területhez tartozó képzéseket is találhatunk tanfolyamaik között. Nagy örömünkre szolgál, hogy képzéseikkel a melyiksuli.hu kínálatát gazdagítják!

A DEKRA Akademie Kft.-nél egy képzettségre befektetésként tekintenek eszerint a gondolat szerint gyakorlatorientált, innovatív lehetőségeket nyújtanak, hogy az adott iparágban biztosan megálld a helyed. Képzéseik országszerte indulnak, így több ritka képzésük vidéken is elvégezhető. Budapest melletti főbb központjai: Székesfehérvár, Győr, Pécs, Szeged, Debrecen.

Sikerük titka talán a gyors piaci igényekre való azonnali reagálásban rejlik. Hiszen a gyors társadalmi változások és a technika fejlődése meg is követeli mindezt. Nem titkolt céljuk, hogy a munkaerőpiaci változásokat és igényeket folyamatosan nyomon követve olyan szakmai képzéseket kínáljanak, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körűen szolgálják. Ha a változásokból kifolyólag valamire szükség van a munkaerőpiacon a DEKRA Akademie Kft. minél előbb próbál tanulási lehetőséget biztosítani a dolgozni vágyóknak az új szakmakörökben. Az élethosszig tartó tanulást támogatva aktuális és friss képzéseket nyújtanak, ezzel elősegítve, hogy mindenki megtalálja saját magának a megfelelő tanfolyamot és senkinek ne okozzon problémát egy új képzettség megszerzése.

Az aktuális képzések elérhetőek a melyiksuli.hu oldalon, nézelődjetek bátran!