Melyiksuli Blog

Emeld egy magasabb szintre kreativitásod és virágkötő ismereteid! Legyél virágdekoratőr!

Sokan kifejezetten a kreatív szakmákat keresik. Akad olyan aki már főállásban dolgozik, de kevésbé kreatív vonalon és szerez mellé egy olyan szakmát, amiben igazán elengedheti a fantáziáját. Ha már szereztél Virágkötő és virágkereskedő OKJ bizonyítványt, kreativitásod és szuper kommunikációs készséged tovább kamatoztatnád, akkor jelentkezz OKJ-s virágdekoratőr tanfolyamra!

A legtöbb szakma lehetőséget nyújt arra, hogy nem csak alkalmazottként, de akár saját vállalkozásod élén tevékenykedj. Kialakíthatsz egy sajátos stílust, egy olyan designt amilyen csak Neked van és már is lehetőséged nyílik valami nagyot alkotni és ügyfeleket szerezni.

Tervezés és megvalósítás

A virágdekoratőr megtervezi és elkészíti a hivatalos rendezvények, a családi és társadalmi ünnepek virágdekorációját. Megtervezi, kivitelezi és gondozza a belső és külső terek alkalmakra szóló, vagy tartós virágdíszítését. Elvégzi a virágüzletek belső terének és kirakatának esztétikus elrendezését és gondozását.

Így legyél sikeres benne!

A virágokon kívül fontos, hogy a belsőépítészet is vonzzon! Hiszen különböző rendezvényeken, különböző helyszínekkel lesz dolgod, így jó ha szeretsz kompozíciókat megalkotni és ezeket személyre szabva megvalósítani.  Úgy lehetsz igazán sikeres, ha ötvözni tudod a kézügyességed és a művészi látásmódod.

Kreatív virágdekoratőr tanfolyamainkra, budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt, ITT tudsz jelentkezni, ahol további információk és kedvezmények várnak!