Melyiksuli Blog

Fő a biztonság! - szerezz OKJ-s végzettséget személy és vagyonőr tanfolyammal

A Vagyononvédelmi Országos Kiképző Központ Kft-t (rövid nevén VOKK-ot) méltán nevezhetjük a személy és vagyonőr képzés szakértőjének. 2011 óta képez személy és vagyonőröket felnőtt szakképzési tevékenység keretében.

Az intézmény folyamatosan fejleszti elméleti és gyakorlati tananyagát, hogy a náluk felhalmozott tudást és tapasztalatot naprakészen adhassa át szakképzett rendőrtiszt oktatói által.

Férfias hivatás nem csak férfiak részére Férfias hivatás nem csak férfiak részére

A 320 órás személy és vagyonőr képzés elsősorban hétvégén zajlik, hogy a dolgozó vagy tanuló diákok is részt tudjanak venni rajta. Az oktatási intézmény biztosítja a 40 órás szakmai gyakorlat helyszínét is, lehetőség szerint a végzett hallgatók számára az elhelyezkedést is segíti. A teljes tanfolyam hossza 4,5 hónap, melynek keretében a hallgatók részletesen és alaposan megismerkedhetnek a jogszabályi háttérrel, az önvédelemmel, konfliktuskezelési és kommunikációs technikákkal, biztonságtechnikai eszközökkel és rendszerekkel, támadáselhárító eszközökkel és számos olyan extra kulisszatitokkal, ami máshol ebben a formában nem érhető el.

A vizsgáztatást az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központja végzi, nem hiába olyan elismert a VOKK-nál szerzett bizonyítvány.

Lehetőség van náluk fegyvervizsgát is tenni, így fegyveres biztonsági őrként magasabb szakmai szintre lehet lépni akár bankoknál akár értékszállító cégeknél kamatoztatnád tudásod.

A képző intézmény országszerte 32 városban biztosít lehetőséget az érdeklődők számára, hogy kitanulhassák a személy és vagyonőr hivatást. A következő helyszíneken biztosan megtalálod őket: Ajka, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dorog, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Gyöngyös, Győr, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Salgótarján, Sátoraljaújhely, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Vác, Veszprém és Zalaegerszeg.

A képző további előnyei közé sorolható, hogy rugalmas fizetési konstrukciókat kínál. Alacsony befizetéssel elkezdhető a tanfolyam, melynek fennmaradó része aztán további 3 kamatmentes részletben kifizethető. Ráadásul, ha a melyiksuli.hu-n keresztül jelentkezel hozzájuk, 5000 Ft kedvezményt kaphatsz az árból.

Az árra garanciát vállalnak: ha minden órán részt vettél, és mégsem sikerült a vizsgád, akkor visszakaphatod a tanfolyam díját, továbbá ingyen részt vehetsz a következő oktatáson, pótvizsgadíjat sem kell fizetned.

Összességében elmondhatjuk, hogy aki a VOKK mellett teszi le a VOK(K)sát, egy nagyon precíz, szakszerű képzésben vehet részt korrekt feltételek mellett. A melyiksuli.hu csapata jó szívvel ajánlja képzésieket!