Melyiksuli Blog

Ha többre vágysz, mint egy újabb papír...

Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft tizennégy éve alakult. Céljuk, hogy felnőttek számára kínáljanak OKJ-s képzéseket, tanfolyamokat vagy könnyed előadások révén olyan ismereteket, melyekkel sokoldalúbbá és tapasztaltabbá válhatnak mind a munkaerőpiacon mind a magánéletben.

A pszichológiai képzések kínálata egyedülálló náluk. Általuk olyanok is megismerkedhetnek a lélekbúvárkodással, akiknek nincs lehetőségük hosszas egyetemi tanulmányokra. Fő tanfolyamaik: gyermekpszichológiai konzulens, pszichológiai konzulens, kriminálpszichológiai konzulens valamint önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner.

A bébiszitterek képzését és közvetítését is segítik.Az OKJ-s képzéseik egy része szintén az erős empatikus készséget megkövetelő szociális szakmákat érinti. Így kerültek fel a Best-Work képzési palettájára a következő tanfolyamok: pedagógiai- és családsegítő munkatárs, óvodai dajka, kisgyermekgondozó- és nevelő, gyógypedagógiai segítő munkatárs vagy szociális gondozó és ápoló.

Nem csak a szociális szolgáltatások és pszichológia iránt érdeklődők pallérozhatják tudásukat náluk. A piaci igényekre reagálva ma már egyre több szakma alapjai sajátíthatók el a Best-Worknél, úgy mint: élelmiszer- és vegyiáru eladó, boltvezető, kertépítő- és fenntartó, bérügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző és ezek kombinált formája.

A nem OKJ-s képzéseik is gyakorlatorientáltak, ennél fogva biztos lehetsz abban, hogy hamar hasznosítani tudod a náluk megtanultakat. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a manapság egyre keresettebb bébiszitterek, idősgondozók és házvezetőnők a képzésen túl segítséget kapnak az elhelyezkedésben is a Best-Work által alapított Bébiszitter és Idősgondozó Szolgálaton keresztül.

Az oktató cég sokoldalúságát mutatja, hogy gondolt azokra is, akiknek csak néhány napjuk van arra, hogy egy-egy témában fejlődjenek. Így 2-3 napos tréningeket is kínálnak önismeret- és személyiségfejlesztés vagy épp konfliktuskezelés területén.Mivel a cég egyik missziója a lélek ápolásának oktatása, így 2016 óta rövid, mégis mély témákat boncolgató előadásokat is meghallgathatsz az úgynevezett Lélektani esteken, amik nem csak aktív diákjaik számára nyitottak.

Az ország 23 különböző városában képviselik magukat. Képzéseik Budapesten kívül elérhetők Békéscsabán, Debrecenben, Dunaharasztiban, Egerben, Esztergomban, Győrben, Kaposvárott, Kecskeméten, Kunszentmártonban, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Salgótarjánban, Sopronban, Szegeden, Székesfehérvárott, Szolnokon, Szombathelyen, Tamásiban, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

A Best-Work több képzéshez kedvezményeket biztosít. Jelenleg például a betegszállítási tevékenységre felkészítő tanfolyam esetében 5000 Ft melyiksulis kedvezményben részesülhetsz. Tanfolyamaik nagy részének szervezésekor a GYED-en, GYES-en lévő anyukák és a regisztrált munkanélküliek árengedményt kaphatnak. A pszichológiai konzulens képzésnél az egyösszegű fizetést honorálják nagyobb kedvezménnyel. Ráadásul sok olyan képzésük van, amihez ajándék tanfolyamot biztosítanak a résztvevőknek.

Érdemes böngészni a Best-Work által szervezett tanfolyamok között, mert garantált minőséget kaphatsz kedvező áron.

Engedélyszámuk: E-001164/2015