Melyiksuli Blog

Új informatikai képzések a melyiksuli.hu-n!

A melyiksuli.hu az utóbbi időben egyre több informatikai képzéssel bővítette kínálatát, így már több, mint 100 képzés közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt.

Egyik legkiemelkedőbb informatikai partnerünk a Braining Hub, akik nem csupán informatikai képzésekkel bővítették kínálatunkat, hanem már vállalati képzéseket is tartanak, melyekkel egy későbbi bejegyzésben ismerkedhettek meg.

Junior JAVA Programozó képzés Braining Hub Képzési Centrumban Junior JAVA Programozó képzés Braining Hub Képzési Centrumban

A Braining Hub egy kreatív, élettel teli csapat, amiben összeszokott, tapasztalt mentorok, oktatók és lelkes, agilis fiatalok együtt dolgoznak egy közös cél érdekében:

,,Küldetésünk, hogy inspirációt és IT tudást adjunk a hallgatóink számára, amit élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében."

Junior JAVA Programozói képzés

A Braining Hub 2 informatikai képzéssel is várja a programozni vágyókat.
Az egyik a Junior JAVA Programozói képzés, melyről korábban már írtunk blogunkban egy bemutatkozó bejegyzést.
A JAVA nyelv -a megfelelő alaptudással- könnyen tanulható és keresett szakma, amiben rengeteg fejlődési lehetőséged van, illetve közép-, és nagyvállalati karrier lehetőségeket biztosít gyors bérnövekedéssel. Hivatalos TIOBE index felmérése szerint az elmúlt években a JAVA nyelv a legtöbbet használt programnyelv világszinten.
A Braining Hub JAVA képzésén egyéni és csapatfeladatokon keresztül ismerkedhetsz meg a szakmával, melynek része az agilis szemléletmód SCRUM módszertan használatával. A 6 hónapos képzésen az órák szerdán és pénteken 17 órától 21:15-ig és vasárnap 9 órától 18 óráig tartanak.
A képzésbe bekerülni a felvételi napon való részvétellel lehet, ahol szakmai teszt, angol teszt és soft skill teszt is vár Rád. Ezután egy személyes interjú során döntik el, hogy ki az, aki felvételt nyer a képzésbe.
A Braining Hub igen kedvező ajánlattal állt elő a karrierváltóknak is: aki a képzés után a Braining Hub vagy partnercégei által felajánlott egyik, képzésnek megfelelő pozíciót  elfogadja (minimum 250 000 Ft nettó fizetéssel), akkor a tandíj 35%-át visszatérítik.
Ösztöndíjaa képzési formára is lehetőség van, így akár a tandíj 63%-át kaphatod vissza. Az ösztöndíjas hallgatókat a felvételi rangsor alapján választják ki, legalább az első 3 fő ösztöndíjasként kezdheti meg a képzést.

Amennyiben rendelkezel alap programozói tudással és algoritmikus gondolkodással, akkor a JAVA nyelv egy jó lehetőség számodra, hogy a legkeresettebb fejlesztők egyikévé válj!

Angular képzés

A Braining Hub másik informatikai képzése az Angular képzés, mely kiváló lehetőség azoknak, akik szélesítenék programozói tudásukat. Az Angular keretrendszer rugalmas és skálázható megoldás, mellyel naprakész eszközöket használva, hatékonyan építhetőek tetszőleges méretű, modern SPA webalkalmazások.
A képzésre fejlesztőket várnak, akik folyamatosan képzik magukat és nyitottak az új technológiára és új keretrendszerekre.

Ha otthonosan mozogsz a Html és JavaScript világában, akkor Te vagy az ideális jelentkező.

A képzés 20%-a elméleti rész, amely JavaScript és Angular áttekintést, TypeScript alapokat, Angular alapokat és ehhez hasonló témákat fed le.
A gyakorlat a képzés 60%-át teszi ki, itt megtanulhatod, hogyan használják a TypeScriptet a gyakorlatban, hogyan kell egy projektarchitektúrát felépíteni, mi a komponensek alapvető felépítése, mik a struktúrális direktívák, és még számos ehhez kapcsolódó gyakorlati megvalósítás.
A képzés maradék 20%-a opcionális témakörökben ad lehetőséget fejlődni, mint például a dinamikus űrlapok implementálása, a lokalizáció működése és használata és deployment folyamat bemutatása.
A kontaktórákra hétköznap, munka után kerül sor, előzetes egyeztetés alapján.

Hogyha kedvet kaptál hozzá, ITT szerezhetsz további információkat, és ha elszántad magad, jelentkezni is!